Växeln är öppen vardagar 8-17

Du kan alltid nå oss via e-post

”LINDÈNVILLAN-VÅRT KONCEPT”

Egen Tillverkning

Underhållsfritt

Energisnåla

LindénVillan är ett stenhus av högsta klass. Våra unika stenväggar tillverkar vi i egen fabrik. Detta borgar för kvalitet och flexibilitet. Detta tillsammans med en omsorg om detaljer och noggrannhet i val av material och utrustning, resulterar i ett unikt och robust stenhus som varar i generationer.

Byggteknik

Kvalitet är ett genomgående tema som vi på LindénVillan aldrig ger avkall på. Genom vår långa erfarenhet vet vi att kvalitet alltid lönar sig både för dig som kund och för oss. Vår unika stenväggar som vi har snart 50-års erfarenhet av, tillverkar vi själva i egen fabrik och vi väljer alltid väl beprövade material och arbetsmetoder för hela huskonstruktionen.

Vår vanligaste yttervägg, har ett genomsnittligt U-värde på 0,14 W/m2K, och kombinerar betongens hårda fördelar på utsidan med träväggens mjuka och flexibla egenskaper på insidan. Lastupptagande betongkonstruktion tillsammans med pågjuten cellplastisolering utgör en monteringsfärdig enhet som monteras på byggplats i storsektioner.

Fasaden i betong struktureras i en putsliknande struktur som finns i ett flertal olika varianter. Invändigt kompletteras väggen på plats med ytterligare isolering, diffusionsspärr, träregelkonstruktion med mellanliggande isolering, spån- och gipsskiva. Detta innebär att alla installationer såsom EL, vatten och avlopp fritt kan placeras dolt i denna konstruktionsdel.

Ytterväggar: Energi-Extreme

Linden_08101901

Tjänster

Som kund hos oss på LindénVillan, har ni alltid en och samma kontaktperson genom hela byggnationen. Detta ifrån första skissen fram till färdigt hus. Vi erbjuder ett leveransomfång allt ifrån endast stomresning till fullt färdig byggnad på totalentreprenad. Kontakta oss så berättar vi mer.

117

Utrustning

Vår ambition är att LindénVillan i alla delar skall vara ett högkvalitativt stenhus med bästa boendekomfort. Vi väljer därför med omsorg och noggrannhet ut material och underleverantörer.

Kontakta oss, så kan vi i detalj berätta mer.

Snart 50 års erfarenhet av stenhus!

LINDÉN VILLAN