Växeln är öppen vardagar 8-17

Du kan alltid nå oss via e-post

OM FÖRETAGET

Vi kan hus och därför tillverkar vi och säljer stenhus och har gjort så sedan 1972. Våra föräldrar, Åke och Elsie Lindén lade då grundstenen till vår verksamhet. Vi är idag ett stabilt familjeföretag som ägs och drivs av oss bröder, Lars, Ulf och Johan Lindén. Som huskund till oss, hoppas vi och tror att ni kommer uppskatta den direkta och nära kontakten med oss ägare. Vi gör allt för att ni skall känna en trygghet under hela byggprocessen och att ni skall vara nöjda och stolta över er färdiga Lindén Villa. Välkommen att kontakta oss om ni går i byggtankar. Då kan vi i detalj presentera vårt koncept och ni kan berätta för oss om era idéer och planer. Tillsammans kan vi förverkliga husdrömmar!

FÅ mer inspiration och tittavåra bilder

Här har vi samlat ett flertal av våra bilder. Hitta din inspiration och ta kontakt med oss så hjälper vi er från start till mål.

FÅ mer inspiration och tittavåra ritningar

Här har vi samlat några av våra ritningar. Hitta din inspiration och kontakta oss. Hos oss på Lindén Villan får ni en och samma kontaktperson ifrån första skissen fram till inflyttning i er nya Lindén Villa.